Blodprøvetagning

Nyt: Det er sommer i Danmark. Det er derfor utrolig vigtigt, at man forinden sin blodprøvetid sørger for at indtage rigeligt med væske og, ønskeligt, også et måltid mad.

--------------------------------

Vi kan tilbyde blodprøvetagning og EKG i vores kliniklaboratorie.
Blodprøverne skal være bestilt på forhånd af din læge eller sygeplejerske.
Hvis du skal have taget blodprøver som sygehuset har ordineret så ring på forhånd, da det ikke er alle prøver, vi kan tage i praksis.

Hvis du skal have udleveret blodtryksapparat i forbindelse med blodprøvetagningen, skal du efterfølgende gå i receptionen til udlevering af dette for at lette ekspeditionen af blodprøvetagninger.

Der tages kun blodprøver på børn 15 år +. Er dit barn under 15 år og skal have taget blodprøver, da må dette gøres på sygehuslaboratoriet.

For at bestille tid til blodprøvetagning, da kontakt os venligst på 5835 0303.


ÅBEN BLODPRØVETAGNING

Grundet det høje smittetryk med COVID-19 i Slagelse Kommune er åben blodprøvetagning suspenderet på ubestemt tid. Kontakt klinikken telefonisk for tidsbestilling til blodprøver og EKG.

I åben blodprøvetagning kan du få taget blodprøver uden tidsbestilling i dette tidsrum:

Mandag-torsdag mellem 08:00-11:00
Fredag mellem 08:00-10:00

Hvis du skal have taget EKG, skal der bestilles tid på forhånd.

Blodprøverne skal være bestilt på forhånd af din læge eller sygeplejerske. Hvis du skal have taget blodprøver som sygehuset har ordineret, så ring på forhånd, da det ikke er alle prøver, vi kan tage i praksis.

Vi benytter cookies på denne hjemmeside
Denne hjemmeside benytter statistik cookies -Læs mere
Læs vores privatlivspolitik